accountmanager

Ben jij gepassioneerd door de evenementenbranche en gedreven om succes te behalen in de wereld van horeca en evenementen? Dan is deze vacature bij Daily Hustle iets voor jou!

Bedrijfsprofiel:
Daily Hustle is een toonaangevend horeca- en evenementenbureau dat zich specialiseert in het leveren van hoogwaardige diensten voor diverse evenementen en horecagelegenheden. Van festivals tot zakelijke bijeenkomsten, wij streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Functieomschrijving:
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van ons klantenbestand in de evenementenbranche. Je bent het gezicht van Daily Hustle en werkt nauw samen met zowel bestaande als potentiële klanten om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Je bent proactief in het identificeren van kansen, het onderhouden van sterke relaties en het behalen van verkoopdoelstellingen.

  • Identificeren en benaderen van potentiële klanten in de evenementenbranche.
  • Onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten en het bieden van uitstekende klantenservice.
  • Opstellen van offertes en het onderhandelen over contracten.
  • Nauw samenwerken met interne teams om ervoor te zorgen dat de dienstverlening aan de verwachtingen van de klant voldoet.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van marketing- en verkoopstrategieën.

- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Hospitality, Event Management, Sales of een gerelateerd vakgebied.
- Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare salesfunctie, bij voorkeur binnen de evenementenbranche.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden.
- Proactieve houding en resultaatgericht.
- Kennis van de horeca- en evenementenbranche is een sterke pré.

•⁠ ⁠Een dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf.
•⁠ ⁠Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
•⁠ ⁠Een competitief salaris met bonusstructuur.
•⁠ ⁠Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen binnen de spannende wereld van evenementen en horeca? Vul dan de onderstaande gegevens in. We kijken ernaar uit om van je te horen!

JOIN THE TEAM!

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen binnen de spannende wereld van evenementen en horeca? Vul dan de je gegevens in. We kijken ernaar uit om van je te horen!