FIND YOUR STAFF

Op zoek naar professionele en enthousiaste barbezetting en foodtruckmedewerkers? Snel en flexibel op- en afschalen in horeca-personeel? Punctuele ticketscanners nodig voor een event? Neem vandaag nog contact op met Daily Hustle.

DAILY HUSTLE

WELKOM BIJ DAILY HUSTLE!

Als je op zoek bent naar professionele, getalenteerde en enthousiaste medewerkers voor jouw evenement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als ervaren uitzendbureau in de horeca- en evenementenbranche begrijpen wij dat jouw evenement speciaal en succesvol moet zijn. Daarom bieden wij de beste en meest betrouwbare uitzendkrachten om aan jouw behoeften te voldoen.

DAILY MOMENTS, ETERNAL MEMORIES

THE CHOICE
IS YOURS

Van grootschalige evenementen en bruisende festivals tot gezellige markten – Daily Hustle staat paraat om jouw ervaring naar nieuwe hoogten te tillen! Onze veelzijdige Hustlers zijn experts in het versterken van de sfeer en maken van jouw evenement een onvergetelijke belevenis.

Voor formele gelegenheden zoals beurzen, recepties en galadiners zijn de Daily Hosts de ideale keuze. Met ongeëvenaarde gastvrijheid en een professionele uitstraling zorgen zij ervoor dat jouw gasten zich niet alleen welkom voelen, maar ook in de watten worden gelegd.

DIT IS WAAROM JE VOOR DAILY HUSTLE KIEST!

1. Deskundigheid

Ons team heeft uitgebreide ervaring in de horeca- en evenementensector en begrijpt de unieke uitdagingen van het organiseren van een evenement. Wij zorgen ervoor dat we de juiste medewerkers selecteren die over de benodigde vaardigheden en kennis beschikken om jouw evenement tot een succes te maken.

2. Flexibiliteit

Of je nu een groot festival, zakelijke bijeenkomst of een intiem diner organiseert, wij passen ons aan jouw specifieke behoeften aan. Onze uitzendkrachten kunnen worden ingezet voor verschillende functies, zoals bediening, barmedewerker, gastvrouwen en heren, en nog veel meer.

3. Kwaliteit

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening. Onze medewerker worden zorgvuldig gescreend en getraind om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoge standaarden die we stellen.

4. Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat het essentieel is dat jouw evenement volgens plan verloopt. Daarom kun je erop vertrouwen dat onze uitzendkrachten punctueel en gereed voor actie zullen zijn. Wij verzorgen elk detail, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van het evenement.

1. Kennismaking

Wij starten met een persoonlijk gesprek om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt plan voor jouw evenement op te stellen.
Direction Arrows
Stap 1

2. Selectie en training

Onze ervaren recruiters selecteren de meest geschikte kandidaten voor jouw evenement. Vervolgens worden ze getraind om ervoor te zorgen dat ze over de nodige vaardigheden en kennis beschikken.
Direction Arrows
Stap 2

3. Coördinatie

Wij zorgen voor een gestroomlijnde coördinatie tussen jou, onze medewerkers en de planning van jouw evenement. Wij beheren de planning, communicatie en eventuele last-minute wijzigingen.
Direction Arrows
Stap 3

4. Evaluatie

Na jouw evenement vragen wij om feedback. Dit stelt ons in staat om te leren en te groeien, zodat we onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.
Stap 4

LET's HUSTLE TOGETHER!

Daily Hustle kijkt er naar uit om van jouw event een event te maken waar nog lang over nagesproken wordt. Schakel ons in. Maak gebruik van onze diensten. Laat ons met je meedenken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.