FIND YOUR DAILY HOST

Op zoek naar een ervaren Hosts die gasten met een glimlach verwelkomen? Bij ons vind je deskundige personeel geschikt voor restaurants, hotels, beurzen en evenementenlocaties.

DAILY HOSTS

FIND YOUR DAILY HOSTS

Onze getalenteerde Daily host/hostess staat klaar om jouw gasten te verwelkomen en te begeleiden, of het nu in een chique restaurant, een luxehotel, een bruisende beurs, een evenementenlocatie of een andere horecagelegenheid is. Hun voornaamste taak is ervoor te zorgen dat jouw gasten zich direct welkom voelen en worden verwend door ons bekwame personeel, altijd met een glimlach.

DAILY HOSTS

ONZE Hosts

De taken en verantwoordelijkheden van een host/hostess kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke werkplek, maar hier zijn enkele van de gebruikelijke taken die ze kunnen uitvoeren:

Verwelkomen van gasten

Een Daily host/hostess begroet gasten bij binnenkomst, met een glimlach en een vriendelijke houding. Ze kunnen gasten begeleiden naar hun tafel, plek, kamer of andere bestemmingen binnen hun locatie.

Wachten op gasten

Bij evenementen kan een Daily host/hostess wachten op gasten bij de ingang, check-in of registratiegebied. Ze kunnen gasten voorzien van badges, programma’s of andere informatie die ze nodig hebben.

Bediening

Goed getraind, vriendelijk personeel zorgt voor een optimale eetervaring, of het nu gaat om diner, café of evenementenservice. Met aandacht voor detail en een glimlach bieden zij een positieve beleving.

ALGEMENE TAKEN

afhankelijk van de werkplek kunnen host/hostessen ook andere algemene taken uitvoeren, het schoonhouden van de ontvangstruimte en het assisteren van andere medewerkers.

Informatie verstrekken

Daily host/hostess moeten in staat zijn om gasten te voorzien van informatie over de locatie, diensten, openingstijden en eventuele speciale evenementen of activiteiten. Ze moeten vragen beantwoorden en gasten helpen met hun behoeften.

LET's WORK TOGETHER!

Daily Hosts kijkt er naar uit om de perfecte partner voor uw evenement te zijn. Schakel ons in. Maak gebruik van onze diensten. Laat ons met je meedenken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.