FIND YOUR HUSTLER

Op zoek naar professionele en enthousiaste barbezetting en foodtruckmedewerkers? Snel en flexibel op- en afschalen in horeca-personeel? Punctuele ticketscanners nodig voor een event? Neem vandaag nog contact op met Daily Hustle.

DAILY HUSTLE

DIT IS DAILY HUSTLE!

Daily Hustle beschikt over een breed aanbod van vakkundig personeel voor de evenementensector dat veelzijdig inzetbaar is. Opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland schakelen onze Hustlers in voor concerten, beurzen, festivals en zoveel meer.

Zet Daily Hustler in en verzeker je van een team dat niet hoeft te worden ingewerkt, maar meteen kan worden ingezet en verwachtingen ruimschoots waarmaakt.

WAT TE VERWACHTEN?

Daily Hustle heeft alle expertise onder een dak om van ieder event een doorslaand succes te maken. Wij beschikken over een uitgebreide pool aan Hustlers met aantoonbaar veel ervaring in barwerk, foodtruckdiensten, scannen van toegangsbewijzen en het verlenen van algemene services. Ieder van onze Hustlers is volledig toegerust op zijn/haar taak en ontvangt met regelmaat trainingen om daarmee direct en effectief voor de opdrachtgever inzetbaar te zijn.

DAILY HUSTLE

ONZE HUSTLERS

Daily Hustle heeft alle expertise onder een dak om van ieder event een doorslaand succes te maken. Wij beschikken over een uitgebreide pool aan Hustlers met aantoonbaar veel ervaring in barwerk, foodtruckdiensten, scannen van toegangsbewijzen en het verlenen van algemene services. Ieder van onze Hustlers is volledig toegerust op zijn/haar taak en ontvangt met regelmaat basistrainingen om daarmee direct en effectief voor de opdrachtgever inzetbaar te zijn.

Bar/food

Onze bartenders zijn goed getraind en kunnen moeiteloos werken met zowel biertaps als frisdrankuitgifte. Daarnaast zijn onze foodtruckmedewerkers bedreven in het bereiden en serveren van heerlijke maaltijden en snacks.

HOSTS

Onze getalenteerde Daily host/hostess staat klaar om jouw gasten te verwelkomen en te begeleiden, of het nu in een chique restaurant, een luxehotel, een bruisende beurs, een evenementenlocatie of een andere horecagelegenheid is.

SITECREW

Onze hustlers zorgen voor een vlotte aanvang van het evenement door tickets te scannen en alles soepel te laten verlopen.

SERVICE

Onze servicemedewerkers weten wat er van goed gastheerschap wordt verwacht. Daarnaast dragen ze zorg voor de effectieve coördinatie van het evenement. Ze bevinden zich op locaties waar toezicht vereist is en hanteren een professionele benadering om zo mogelijke conflictsituaties te voorkomen.

Trainingen

Bij Daily Hustle voorzien we al onze medewerkers van uitgebreide trainin- gen waaronder: hygiënevoorschriften, professioneel gedrag en een vriende- lijke houding. Professionaliteit met een positieve sfeer staat bij ons centraal. Onze Husters zijn uitermalte geschikt en breed inzetbaar en tillen elk evene- ment naar een hoger niveau.

LET's HUSTLE TOGETHER!

Daily Hustle kijkt er naar uit om van jouw event een event te maken waar nog lang over nagesproken wordt. Schakel ons in. Maak gebruik van onze diensten. Laat ons met je meedenken.

Neem contact op voor het maken van een afspraak.