Over ons

Wij zijn Daily Hustle. Met jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche zijn wij hét team dat jou aan de ideale baan kan helpen op de vetste festivals. Met een hart voor de evenementen business bouwen wij achter elke bar een feestje zoals geen ander dat kan. Energie, gezelligheid, en natuurlijk keihard werken is wat je kan verwachten als je bij ons komt werken.

the daily hustle

                                        

Ook jij kunt samen met ons schitteren als barmedewerker, ticketscanner of servicemedewerker op dé grootste evenementen in Nederland!

Met onze jarenlange ervaring binnen de evenementenwereld zijn wij dé partij om samen met jou de grootste festivals tot een nieuw niveau te tillen.

A day in the life of...

Annebaukje! Deze meid maakt ondertussen deel uit van het meubilair bij Daily Hustle. Ze begon een jaar geleden als stagiaire en is inmiddels doorgegroeid tot het hoofd van de planning & much more! 🚀
 
Daily Hustle is altijd op zoek naar nieuwe talenten, die ons team nóg gezelliger maken! 🔥 Kom jij ons kantoor team versterken of sta jij deze zomer liever op de dikste festivals voor maar liefst €𝟭𝟯,𝟲𝟬 per uur? Annebaukje zorgt ervoor dat jij wordt ingepland op dagen dat jij beschikbaar bent! 😉

WERKEN IN EEN GEZELLIG, DYNAMISCH TEAM?